HERBATINT TARTÓS HAJFESTÉK

SZÍNPALETTA

HASZNÁLAT

GYIK

TIPPEK

A HERBATINT a növények és gyógynövények, valamint a minimális mennyiségű gyógyszerészeti vegyi anyagok egyensúlyba helyezésével egyedülálló hajfestéket alkot, mely nemcsak kíméletesen festi, de táplálja és védi is a hajat és megfelelően keverve* az ősz hajszálakat is teljesen befedi.
*Keverési útmutatót ITT tekintheti meg, a „TŐKÉLETES ŐSZFEDÉS” résznél.

Herbatint növényi hajfesték 36 ragyogó színárnyalatban kapható.

Minimális hidrogén-peroxid!

Minden tartós hajfestéket hidrogén-peroxiddal kell keverni, különben a szín az első alkalommal kimosódna.
Azonban mivel a HERBATINT magas tisztaságú, nagyon kis molekulaszerkezetű bio szín-pigmenteket tartalmaz, nagyon alacsony dózisú peroxid is elegendő a hajszál cuticula rétegének megnyitására. Az előhívó mindössze 3% peroxidot tartalmaz, ami jóval az európai jogszabály (EC NO 1223/2009) által megengedett 6%-os határérték alatt van (olyan töménységű, mint a szájvizekben).

A 3% hidrogén-peroxid tartalom az egészséges határon belül van. Az intenzívebb szőkítő hatással rendelkező hajfestékek 9-12% hidrogén-peroxid-koncentrációval rendelkeznek, ami elkerülhetetlenül hatással van a haj szerkezetére és egészségére.

A Herbatint festék gyengéden behatol a hajszálak szerkezetébe anélkül, hogy azt károsítaná.

• TARTÓS
• Nem tartalmaz hennát
• Nincs több ammónia
• Nincs több rezorcin • Nincs több alkohol
• Kevesebb peroxid
• 100%-os őszfedés
• Elérhető árfekvés

Bőrgyógyászatilag tesztelve érzékeny bőrön, bőrkompatibilitása kiváló. Ez az eredmény megerősíti a márka megkülönböztető minőségét és egyedülálló, finoman kiegyensúlyozott formuláját.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
8 féle organikus gyógynövénykivonatot tartalmazó formula, mely táplálja és védi a hajat és a fejbőrt, megőrzi a szín intenzitását, valamint természetes és hosszan tartó eredményt biztosít.

36 (EGYMÁSSAL KEVERHETŐ) SZÍN
Találja meg az ideális árnyalatot, egyetlen színt választva vagy több árnyalatot összekeverve, hogy egyedi és természetes megjelenést érjen el. A flakonok visszazárhatók, így összekeverés nélkül a hajfesték megőrizhető a későbbi alkalmazásokhoz. (Rövid haj esetén akár 2 festésre is elegendő.)

EGYSZERŰ HASZNÁLAT
A Herbatint hajfesték gél állagának és szagtalan formulájának köszönhetően könnyű kikeverni és felvinni. Tökéletes eredmény mindössze 40 perc alatt.

SZÍNEREDMÉNY
A Herbatint kíméletes formulája alacsony hidrogén-peroxid koncentrációval (3%) lehetővé teszi, hogy természetes hajszínét maximum 2 árnyalattal világosabbá tegye. Csak a magasabb hidrogén-peroxid-koncentrációjú (9-12%) hajfestékek rendelkeznek erősebb szőkítő hatással, ami elkerülhetetlenül hatással van a haj szerkezetére és egészségére.

A TERMÉSZET TISZTELETBEN TARTÁSA
A Herbatint csomagolása teljesen újrahasznosítható, bevonat nélküli, eredetmegjelöléssel ellátott papírból készül. A Herbatint ellenzi az állatkísérleteket és vegánok számára is alkalmas. A flakonok újra lezárhatók és újra felhasználhatók, így csak a szükséges terméket használhatja fel, a többit pedig megőrizheti későbbi alkalmazásokhoz, elkerülve a pazarlást.