HERBATINT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A csomag tartalma

1 flakon HERBATINT hajfesték, 60 ml
1 flakon színelőhívó (Developer), 60 ml
1 tasak Aloe Vera Normalizáló Sampon, 15 ml
1 tasak Aloe Vera Royal Cream Balzsam, 15 ml
1 használati útmutató 1 pár kesztyűvel

1. Műanyag vagy üveg tálkában, egyenlő arányban keverje össze a HERBATINT hajfestéket és a developer színelőhívó folyadékot, míg zselés állagú nem lesz. (A mennyiségnél vegye figyelembe a haja hosszúságát.) A megmaradt flakonokra csavarja vissza a kupakokat, hogy azt majd a későbbiekben is fel tudja használni.

2. Száraz, mosatlan hajra vigye fel a keveréket.

3/a Első alkalmazás esetén: Oszlassa el a keveréket a haj teljes hosszán. A felvitelt a hajtöveknél kezdje el és haladjon a hajvégek felé. Fésű segítségével oszlassa el egyenletesen a keveréket.

3/b Hajtő festése esetén: Alkalmazza a keveréket a lenőtt részen, a festéket hagyja 30 percig hatni.

4/a A festéket hagyja 40 percig hatni.

4/b 30 perc után oszlassa el a megmaradt festéket az egész haján és hagyja rajta további 10 percig. (Az egész folyamat 40 percet vesz igénybe).

5. A festési idő letelte után langyos vízzel gyengéden masszírozva habosítsa fel a keveréket. Öblítse ki alaposan a haját, amíg az öblítővíz tiszta nem lesz.

6. Mosson hajat a Herbatint Normalizáló samponnal, öblítse le, majd törölje meg törölközővel.

7. Használja a dobozban található Aloe Vera Royal krém kondicionálót (így a szín még hosszabb ideig megmarad), hagyja 5 percig hatni, majd öblítse le.

EMLÉKEZTETŐ

Ha gondosan lezárja a fel nem használt terméket tartalmazó palackokat, ügyelve arra, hogy a kupakok ne cserélődjenek, a fel nem használt és nem kevert termék további alkalmazásokhoz tárolható. További információ a dobozban mellékelt tájékoztatóban található.