Jelenlegi hely

Különleges növényi összetevők

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/herbathu/public_html/includes/menu.inc 2404 sor).

Herbatint az első bio összetevőkre épülő tartós hajszínező gél, amely képes befedni a fehér/ősz hajszálakat ammónia használata nélkül. 30 színárnyalatból álló palettájában lévő színek keverésével szinte bármilyen kívánt színt elérhetünk. A termékünk egy ammónia nélküli természetes gyógynövény alapot használ. A gyógynövény kivonatok számos jótékony hatását kihasználva, a Herbatint hajfestékek gyengéden színezik és védik a a haj érzékeny szerkezetét, természetes fényt és ragyogást adnak a hajnak.

Növényi összetevők

Aloe Vera

 

Aloe Vera

Jól ismert antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról, vitaminokban, enzimekben, természetes ásványi anyagokban gazdag. Védi és táplálja a hajat.

 

 

 

 

 

 

Limnanthes Alba

Limnanthes Alba (tajtékvirág)

E- és F-vitaminban gazdag. Biztosítja a hajfesték alapos fedését és tartós színét.

 

 

 

 

 

Hamamelis Virginiana

Hamamelis Virginiana (boszorkány/varázs mogyoró)

Flavonidokban és esszenciális olajakban gazdag, táplálja a fejbőrt.

 

 

 

 

 

 

Betual Alba

Betula Alba (fehér nyír)

Tonizálja és ásványi anyagokkal tölti fel a hajat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echinacea Angustifolia

Echinacea Angustifolia (keskenylevelű kasvirág)

Hidratáló, természetes antiszeptikum.

 

 

 

 

 

 

Rozmaring

Rozmaring, cinchona és  dióhéj

Természetes, „vibráló” hatást biztosít a hajnak.

 
 
 
 
 
 
CinchonaDióhéj

 

 

 

 

 

A tartós szín elérése érdekében a Herbatint termékek minimális (a népszerű hajfesték márkáknál jóval kisebb mennyiségben) Hidrogénhiperoxidot, Diaminobenzent, és PPD-t is tartalmaznak. A készítmény komponensei esetleg irritálhatják a bőrt, ezért mint minden hajfesték esetében az első használat előtt allergiapróbát célszerű végezni.

Herbatintet használva a hajszínünk körülbelül egy árnyalattal világosabb is lehet. A Herbatint a haj károsítása nélkül képes befedni az ősz és fehér hajszálakat, ami lehetővé teszi, hogy a választott szín tovább tartson. A természetes színek 1N-től 8N-ig 100%-os őszfedést biztosítanak. A Hamvas, az Arany, a Réz és a Mahagóni színárnyalatokkal 100%-os őszfedést úgy lehet elérni, ha keverjük a választott színt (40ml) egy a természetes (N) sorozatban lévő ugyanolyan számúval.

Például: Legyen a haj színe gesztenyebarna és a választott hajszín Rézgesztenye. Keverjen össze 40 ml-t a Herbatint 4R-ből (Réz-gesztenye) 20 ml Herbatint 4N-nel (Gesztenye). Herbatintet akkor is lehet használni, ha kémiai festékeket használt korábban. Dauerolt haj esetében kérjük vegye figyelembe, hogy a haj szerkezete porózusabb a megszokottnál, ezért egy árnyalattal világosabbat válasszon a legjobb eredmények elérése érdekében. Herbatint nem tud 100%-os fedést biztosítani hennázott hajra, amíg a henna jelen van, mert a henna a hajszál körül egy réteget alkot. A haj hosszától függően egy Herbatint csomag akár 2 hajfestésre is elég. És miért pont Herbatint?

  • Herbatint az egyik legtermészetesebb, ammóniától és durva kémiai anyagoktól mentes hajszínező gél. Olyan fehérjéket, növényi összetevőket és kivonatokat tartalmaz, (mint pl kínafa, rebarbara és dió), ami a hajnak élénk ragyogó, egészséges színeket biztosít természetes módon.
  • Mind a hajat, mind a fejbőrt táplálja, és védi. Biztonságos, gyengéd.
  • Hatékony őszfedést biztosít már 1 alkalmazással is. Egy vagy két színárnyalatot világosít a haj szerkezetének károsítása nélkül
  • Közepes vagy rövid hajra a csomag tartalma elegendő lehet akár 2 hajfestésre is. Hosszabb hajra használja a csomag teljes tartalmát.
  • 30 választható színárnyalatban kapható és könnyű alkalmazni.

Herbatint hajfestékek használati útmutatója

Mint bármely hajszínező rendszerrel, ezen termékek sikere attól függ, mennyire tartják be a dobozokon található utasításokat, a hajnak milyen a jelenlegi állapota és hogy milyen színt választott. Habár a Herbatint/Vegetal termékcsaládok gyengéd termékek, beszínezhetik a körmét és ezért kezstyű használatát javasoljuk.

Száraz, dauerolt és ősz haj porózusabb mint a normál haj és ezért a színeket jobban felszívja. A hatás egy intenzívebb színárnyalat lesz és ezt tartsuk szem előtt, amikor hajszínt választunk. Érdemeses mindig letesztelni a terméket egy kisebb hajtincsen mielőtt egy teljes kezelést alkalmaznánk. Különösen fontos, hogy a terméket a megadott ideig rajta hagyjuk a hajon. A színek intenzívebbnek akár teljesen másnak tűnhetnek, amíg a folyamat tart. Amíg a teljes kezelési idő le nem telik, nem fognak megfelelni a színskálában választott színnek.

Különösen ajánljuk a Herbatint Normalizáló Sampon és a Royal Cream kondicionáló használatát minden hajfestés alkalmával annak érdekében, hogy a szín tartósabb legyen és tökéletes balzsamozást biztosítson minden alkalommal. Ez különösen fontos a Herbatint használat után.