HERBATINT VEGETAL COLOR

VEGETAL COLOR PALETTA

VEGETAL COLOR HASZNÁLAT

VEGETAL COLOR GYIK

HAMAROSAN…

A Herbatint Vegetal Color 100%-ban organikus hajfesték és hajápoló, amely egyesíti a kiváló minőségű növényi festékeket az ősi ayurvédikus levélporok erejével. Hozzáadott vegyszerek nélkül, felelősen termesztik Indiában, növényvédőszer és műtrágya nélkül. Ez a természetes hajfesték táplálja és regenerálja a hajszálakat és a fejbőrt, egy egyszerű mozdulattal.

100%-BAN ORGANIKUS HAJFESTÉK

Mesterséges színezőanyagok, pikramát vagy más kémiai anyagok nélkül, kizárólag a hennanövény legkiválóbb részéből és más gyógynövényekből készül, hogy megőrizze minden tulajdonságát, és csak a természet legjobbját adja.

A termesztés a növények tiszteletben tartásával történik a legújabb porlasztási eljárással.

Nem tartalmaz hozzáadott vegyszereket.

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

Alkalmas vegánok számára és kegyetlenségmentes

AYURVÉDIKUS LEVÉLPOROK

A Herbatint Vegetal Colorhoz használt növényi festékek felelős termesztésből származnak Rajasthanból és megfelelnek a kozmetikumokra vonatkozó európai minőségi szabványoknak.

8 ÁRNYALAT

Nem kell szakértőnek lenni.  A 8 árnyalatból válassza ki az Ön számára megfelelőt, mellyel a természetes hajához alkalmazkodva a legintenzívebb eredményt érheti el.

KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ

A mikrofinom minőségű pornak köszönhetően a termékélmény ragyogó és hatékony: könnyen keverhető, eloszlatható és kimosható, intenzív és ragyogó színeredményt biztosít.

A TERMÉSZET TISZTELETBEN TARTÁSA

A Herbatint csomagolása teljesen újrahasznosítható, bevonat nélküli, eredetmegjelöléssel ellátott papírból készült. A Herbatint mindenhol ellenzi az állatkísérleteket, és vegánok számára is alkalmas. Nincs eldobható tartozék, a hulladék és a nem szükséges műanyag elkerülése érdekében.