VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Sz. Szilvia

magas fényűcsodálatosan csillogó és jól fedő hajfesték

Fél éve használom a Herbatint és nagyon meg vagyok elégedve vele. Magas fényű csodálatosan csillogó és jól fedő hajfesték, és sokkal gazdaságosabb mint bármelyik más hajfesték mint amivel eddig találkoztam. Ajánlom mindenki figyelmébe.

H. Krisztina

nem sebesedik a fejbőröm

16 hónapja használom a Herbatint hajfestéket.Azóta nem korpásodik nem viszket és nem sebesedik ki a fejbőröm. Új hajszínem (8R) is sokkal jobban tetszik nekem is és az ismerőseimnek is.Ősz hajamat jól és tartósan fedi.

L. Judit

teljesen jól fed, szépen csillogó és puha lesz tőle a hajam

Sajnos elég sok ősz hajszálam van, és persze zavar, tehát próbálom eltüntetni őket. Mindenképpen valami kevésbé káros hajfestéket kerestem, aztán rátaláltam a Herbatint hajfestékekre, teljesen jól fed, szépen csillogó és puha lesz tőle a hajam. Az állaga abszolút felhasználóbarát és gazdaságos, hosszú hajam van és így is elég belőle egy doboz. Maximálisan elégedett vagyok! 🙂

F. Mária

festéskor nem viszket a fejem

Fél éve használom a herbatint és nagyon meg vagyok elégedve vele. Festéskor nem viszket a fejem, amely az előző hajfestéskor sokszor előfordult. Fodrásszal festettem a hajam, és még ő is pozitívan nyilatkozott a festékről, meg volt lepődve, hogy milyen jól befogta a hajamat.

M. Viktória

még csak egyszer használtam, de nagyon meg vagyok vele elégedve

Nekem Anyukám ajánlotta a Herbatint hajfestéket, még csak egyszer használtam, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Szívesen ajánlom másoknak is.

N. Ágota

hajam minősége is jelentősen javult az elmúlt fél évben

Egy kolléganőm tanácsára próbáltam ki. A Csalogány utcában vásároltam meg. Minden alkalommal 2 dobozzal veszek, mert valahogy a festésre furcsán reagálok, ezért keverem a színeket. A Csalogány utcában, miután Erika szakszerűen megvizsgálta a fejbőrömet, elmondtam a színezéssel kapcsolatos problémámat is, Erika kitalálta, hogy melyik kettővel kellene próbálkozni. Teljesen bevált a két festék egyenlő arányú keverése, elégedett vagyok a színnel is, és a hajam minősége is jelentősen javult az elmúlt fél évben. Köszönettel érte a kolléganőmnek, Andinak és az eladónak, Erikának!

P. Gabriella

törzsvásárlóként rendszeresen vásárolom

Az internetes böngeszesem kapcsán ismerkedtem meg a festekkel. Ennek már több éve, bárhol árusítanak, én követem a céget, és törzsvásárlókent rendszeresen vásárolom a kedvenc színű festékemet.

M. Katalin

lecsökkentette a fejbőröm irritációját

Tavaly vásároltam több ízben, több hónapon át Herbatint hajfestéket azután, hogy hajhullásom felerősödött. A Herbatint hajfestékek használata lecsökkentette a fejbőröm irritációját, és csökkent a hajhullásom is. Korábban allergia okozta az irritációt, az utóbbi időben, gyakorlatilag minden kőolajszármazékra a kozmetikai szerekben allergiás lettem.
A Herbatint festékanyaga széppé teszi a hajamat, kellemes a használata. Jól befedi az ősz hajat és tartós. Kár, hogy nem kapható nagyobb boltokban, de bizonyára ennek így kell lennie.

Zsóka

meglepetésünkre teljesen jól bevált

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a tapasztalatom, ezekről a festékekről, fodrászként dolgozom és az interneten találtam ezekre a festékekre és pár vendégemmel úgy döntöttünk kipróbáljuk,és nagy meglepetésünkre teljesen jól bevált. Nem roncsolja a hajat sokkal könnyeben lehet fésülni és teljesen fed. Ráadásul nincs az a fojtó kellemetlen szaga. Kenhetőség szempontjából sokkal jobban lehet felvinni, mint egy krémhajfestéket és sokkal gazdaságosabb.

Sz. Gabriell

eredmény még szebb, természetesebb mint más, hagyományos festékekkel

Sziasztok! 10 évig festettem a hajam hagyományos festékkel, 4-es, 5-ös árnyalatokkal, tehát sötétbarnára. Úgy másfél éve elkezdett hullani a hajam, ami megrémített, így találtam a biosampon.hu-ra, ahol másik termékükkel (Chuleevandevi tonik) sikerült a hajhullásomat sikeresen megállítani, és közben váltottam a Herbatint hajfestékre is, kb. egy éve.
Eleinte tartottam tőle, hogy az ősz haj fedés és a tartósság nem lehet olyan hatásfokú, mint egy hagyományos, ammóniás festéké, de nemhogy eléri ugyanazt a szintet, inkább veri azt, a plussz pozitív hatásokkal, és mellék-nem-hatásokkal együtt! Nagyon örülök, hogy rátaláltam, lelkiismeret-furdalás nélkül festhetem a hajam, és az eredmény még szebb, természetesebb mint más, hagyományos festékekkel. Ja!! És imádom az állagát, az illatát, a kiszerelését, és gazdaságos is!!

H. Éva

a kissé már tönkrement hajam állapotára is kedvező hatással volt

Többféle hagyományos hajfesték (növényi olajos – fodrász által felvitt, habos saját felvitel stb.) után próbáltam ki ezt a terméket. Az illata a korábbiakkal ellentétben semleges, szépen fed, a fejbőrömet nem irritálta, és a kissé már tönkrement hajam állapotára is kedvező hatással volt. Ami meglepett rendkívül kiadós, egy doboz nekem több festésre is elegendő.
Összeségében nagyon elégedett voltam vele, a színeket még próbálgatom, de biztos hogy ennél a terméknél maradok…

G. Andrea

szép a színe és két alkalomra is elég

Egy éve használom a Herbatint hajfestéket. Azért szeretem mert jól fedi az ősz hajszálakat, mert szép a színe és két alkalomra is elég nekem a hajfesték. Eddig 3N-t használtam, de most világosítani szeretném fokozatosan, természetesen Herbatint hajfestékkel.

Edina

teljesen természetes hatású szín

Régóta kerestem olyan hajfestéket, amelyik tartós, nem hemzseg a káros anyagoktól, és teljesen lefedi az ősz hajszálaimat. Barátaim ajánlották a Herbatint hajfestéket. Kicsit kétkedve fogadtam, mivel korábban más, főként természetes alapú és henna hajfestékek sorozatával kísérleteztem, azonban egyik sem érte el a kellő hatást. A Herbatint ügyfélszolgálat segítségével kiválasztanom a saját természetes hajszínemnek megfelelő színárnyalatot. Amikor befestettem és megszárítottam hajam nagy örömmel tapasztaltam, hogy az ősz hajszálak tényleg eltűntek. A hajfesték tartós hatásúnak is bizonyult, hat hét eltelte után sem kopott le az ősz hajszálakról. Ami még nagyon megnyerte a Herbantint használatakor a tetszésemet, az a teljesen természetes hatású szín. Az ismerőseim a hajfestést nem vették észre, de mivel láttak valami feltűnő különbséget rajtam megjegyezték, hogy szemmel láthatóan megfiatalodtam. A Herbatint hajfestéket saját pozitív tapasztalataim alapján bátran ajánlom mindenkinek.